PlusOffice leverer markedets mest moderne HMS-system, skreddersydd for din bedrift. Vi er en norsk kompetansebedrift som er utvikler og leverandør av komplette ledelses-systemer for internkontroll, HMS og personal (HR).

Med enkle, fleksible og tidsbesparende løsninger er vårt system det eneste du trenger for å håndtere alt av internkontroll, HMS og personalarbeid på en rask og effektiv måte.

digitalt HMS-system i bruk
 

Historien

Grunnleggerne av PlusOffice har lang erfaring som pionerer i bransjen og står bak etableringen av flere markedsledende aktører.

FagtorgetI siste halvdel av 90-tallet lanserte de blant annet Bygg98 for byggebransjen. Det første nettbaserte systemet, Fagtorget, ble lansert så tidlig som i 2001 og ble raskt det foretrukne internkontrollsystemet for SMB innen byggebransjen.

I 2005 ble HMS-kontoret startet, hvor målgruppen var alle norske bedrifter utenom byggebransjen. Dette var et nettbasert HMS/HR-system. HMS-kontoret ble også en ledende aktør innen HMS-kurs. HMS-kontoret ble i 2012 kjøpt opp av Hjelp 24 og skiftet navn til det som i dag er Stamina.

I 2017 ble PlusOffice AS etablert og har allerede opparbeidet seg en posisjon som et av de beste og mest brukervennlige systemene på det norske HMS-/HR-markedet.

PlusOffice har per i dag også de eneste bransjetilpassede nettkursene for verneombud og ledere.
 

Om PlusOffice

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler på Elveveien i Larvik. Der jobber vi målrettet for å skape det beste mulige produktet for våre kunder, men vi er også opptatt av å ha det moro på jobb.

Biljard hos PlusOffice
 

PlusOffice Basis er vårt kjerneprodukt, tilpasset små og mellomstore virksomheter.

Løsningen vår skiller seg fra andre gjennom et svært enkelt brukergrensesnitt og at alt er bransjetilpasset.
 

PlusOffice skjermdumpVi har også utviklet løsninger for større virksomheter og virksomheter i konsernstruktur.

Som totalleverandør leverer vi i tillegg HMS-kurs, rådgivning og utviklingstjenester. Våre styrker innenfor de ulike leveranseleddene gjør at vi også kan tilby utvikling og tilpasninger på bestilling.

PlusOffice skal alltid være den foretrukne leverandøren innen HMS, HR, internkontroll og personalarbeid.

Vi har dessuten en prisstruktur som gjør oss svært konkurransedyktige innenfor våre målgrupper.