Historien

Grunnleggerne av PlusOffice har en lang historie som pionerer innenfor bransjen og står bak etablering og oppbygging av flere markedsledende aktører. 

FagtorgetDe som står bak PlusOffice lanserte siste halvdel av 90-tallet Bygg98 for byggebransjen.  Det første nettbaserte systemet, Fagtorget, ble lansert så tidlig som i 2001 og var et internkontroll for byggebransjen og ble raskt det foretrukne systemet for SMB innen byggebransjen.

I 2005 ble HMS kontoret startet, hvor målgruppen var alle norske bedrifter utenom byggebransjen. Dette var et nettbasert HMS/HR system. HMS Kontoret ble også en ledende aktør innen HMS-kurs. HMS Kontoret ble i 2012 kjøpt av Hjelp 24 og skiftet navn til det som i dag er Stamina.

I 2017 ble PlusOffice AS etablert, og har allerede opparbeidet seg en posisjon i det norske IK/HR-markedet som ett av de mest brukervennlige systemene tilgjengelig. PlusOffice har også i dag de eneste bransjetilpassede nettkursene for verneombud og ledere.

Om PlusOffice

Vi holder til i lyse trivelige lokaler på Elveveien i Larvik.

PlusOffice Basis er vårt kjerneprodukt og er tilpasset små-mellomstore virksomheter. Løsningen vår skiller seg fra andre gjennom et svært enkelt brukergrensesnitt og er bransjetilpasset.

PlusOffice skjermdumpVi har også utviklet løsninger for større virksomheter og virksomheter i konsernstruktur.

Som totalleverandør leverer vi i tillegg  kurs, rådgivning og utviklingstjenester. Våre styrker innenfor de ulike leveranseleddene gjør at vi også kan tilby utvikling og tilpasninger på bestilling.

PlusOffice skal alltid være den foretrukne leverandøren. Vi har en prisstruktur som gjør oss svært konkurransedyktige innenfor våre målgrupper.