Mester Grønn 

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Mester Grønn ble etablert i Skien på Herkules Stormarked i 1983. Siden den gang har de vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har de gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet.

Kokeriet

Kokeriet restaurant og bar er plassert i nydelige omgivelser på bryggekanten i Sandefjord. De har latt seg inspirere av Sandefjords gylne tider – hvalfangstiden.

Stavanger Karting

Stavanger Karting er et aktivitetssenter i Stavanger som tilbyr gokart, reball og lasertag.

Con-Serv

Con -serv produserer og selger alt innen stål/rustfritt, stål/aluminium. De tar oppdrag med å sandblåse og male til rep. av gravemaskinskuffer, lastebiler og diverse andre ting. De produserer også containere til alle diverse formål+ deler til  bygg og anlegg bransjen. De har platesaks og 100 tonns knekke.

AFPT

Akademiet for Personlig Trening ble etablert så sent som i januar 2005. Siden etableringen har utviklingen gått meget raskt. Deres målsetning er å tilby landets beste utdannelser innen trening, helse og ernæring og gjøre Norge til verdens sunneste land.